Ділова гра на тему: «Проведення фрагментів форм виховної роботи. Відкрите заняття з педагогіки

фо126 лютого викладач предметної (циклової) комісії психолого-педагогічних дисциплін початкової освіти Оксана Андріївна Філіппова провела відкрите практичне заняття з педагогіки у формі ділової гри на тему: «Проведення фрагментів форм виховної роботи з теми: «Народна мораль та її відображення у прислів’ях, приказках, традиціях і звичаях українського народу» у 132 групі.

 

 

ф2офо3

 

 

Студенти групи, що в ході ділової гри були в ролі учителів, підготували та провели фрагменти виховних заходів з використанням українського фольклору, чим розкрили значимість надбань духовної і матеріальної культури нашого народу та можливості їх застосування як засобів морального виховання молодших школярів. Відмінно впоралися зі своєю роллю і студенти, що виступали учнями в ході ділової гри, оскільки брали активну участь у запропонованих видах діяльності та охоче виконували різноманітні завдання.

Підсумком кожного представленого фрагменту виховного заходу був його аналіз групою експертів, які відмічали пізнавальну і виховну цінність дібраного матеріалу, використані прийоми, методи, засоби та шляхирозв’язання завдань морального виховання.

У результаті практичного заняття, працюючи в парах, студенти уклали пам’ятку для вчителя «Поради народної педагогіки щодо розв’язання завдань морального виховання», яка знадобиться у практичній педагогічній діяльності.

Заняття було проведено на високому методичному рівні із застосуванням інтерактивних методів навчання та здоров’язберігаючих технологій.

Більше фото дивимося ТУТ

Comments are closed.