Засідання гуртка «Світ англомовних країн»

  ж1  24 лютого відбулося засідання гуртка «Світ англомовних країн» на тему «Подорож по англомовним країнам». Студенти 133 групи разом з керівником гуртка Кайдаш Ж.С. відправились у подорож з метою ознайомлення  з культурою, історією та сучасністю англомовних країн, формування інформаційної культури, стимулювання до читання позакласної літератури, виховання поваги до народів англомовних країн та зацікавленість до мови.

 ж2На заняттях гуртка студенти удосконалюють свої знання, уміння і навички, переконуються в практичному значенні англійської мови в майбутній спеціальності, придбанні додаткової інформації, з користю проводять свій вільний час.

Гуртківці систематично займаються пошуковою роботою, збагачують відеотеку кабінету англійської мови. Засідання гуртка відбулося в кабінеті№20 «Англомовні країни: Австралія, Канада, Нова Зеландія». Інформаційні стіни допомагають студентам при спілкуванні, будуванні діалогів та обговоренні інформації в підгрупах.

«Travelling gives you many wonderful experiences you cannot find in your own country. That’s why you must visit English-peaking countries!»

Comments are closed.