Четверта міжнародна науково-методична конференція «Практична медіаграмотність: міжнародний досвід та українські перспективи»

фото11Вітаємо Шаповалову Наталію Юріївну, викладача соціально-економічних дисциплін  нашого коледжу, яка стала Лауреатом Всеукраїнського конкурсу на кращий план-конспект уроків з історії України, всесвітньої історії, курсів «Людина світ», «Людина і суспільство» з елементами медіаосвіти і медіа грамотності,  за план-конспект уроку «Політична діяльність та участь громадян в управлінні суспільством. Вибори як інструмент демократії. Види та функції засобів масової інформації. ЗМІ як засіб формування громадської думки» (11 клас, «Людина і світ»).

Також Наталя Юріївна взяла участь у IV Міжнародній науково-методична конференції «Практична медіаграмотність: міжнародний досвід та українські перспективи» у м. Києві.

Переможці Всеукраїнського конкурсу отримали новий посібник з медіаосвіти для вчителів суспільних дисциплін, який презентш2ували на конференції його автори.

На фото з авторами підручника:
Т.Бакка – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри методики суспільних дисциплін Національного педагогічного університету ім. М.П.Драгоманова (зліва)
Т.Мелещенко – кандидат історичних наук, доцент кафедри методики навчання суспільних дисциплін та гендерної освіти Інституту історичної освіти Національного педагогічного університету ім.М.П.Драгоманова.
Р.Євтушенко – головний спеціаліст Департаменту загальної середньої і дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

2цуу

Сертифікати переможцям, вручали представники Міністерства закордонних справ Нідерландів, партнери програми Програма "У-Медіа", Інтерньюз, USAID Ukraine – USAID Україна, IREX Ukraine. Дякуємо організаторам конференції Академії Української преси, а саме президенту Валерію Іванову та Оксані Волошенюк.

Comments are closed.