Перемога дуету «Double track» на Всеукраїнському фестивалі «Обдаровані діти України»

Вокалісти Зразкової студії «Колорит» Бериславського педагогічного коледжу за 15 років життя колективу зібрали дипломи переможців та кубки гран-прі багатьох конкурсів та фестивалів, що проходять у південному регіоні.
Тому коли до коледжу надійшло положення про конкурс у
м. Хмельницькому, і адміністрація коледжу, та й самі співаки відразу ж прийняли рішення: «Їдемо!». Хотілось і себе показати, і нових друзів знайти, нових пісень почути та з містом познайомитись.
Всеукраїнський фестиваль «Обдаровані діти України» зустрів учасників сучасним креативним залом. Незабутні враження від конкурсантів, цікаве спілкування, сучасні та народні пісні, запальні танці, оригінальний жанр – все було на високому рівні.
Наш коледж на конкурсі презентував уже досвідчений дует «Double track» у складі Корчагіна І. В. та
Ріжко А. А.
 
Дивитись конкурсний виступ
Підготовкою колективу займалася незмінний керівник студії Манюк Г. М., тому на високе призове місце сподівалися всі: студенти, колеги і глядачі на самому конкурсі. Все було не даремно! Ми отримали Диплом І премії!!!
Диплом кубок Подяка
Організатори конкурсу дуже тепло прийняли наших співаків. У післяконкурсний день влаштували екскурсійну поїздку до Меджибізького замку, який є історичною перлиною Поділля. І хоч погода не радувала, та ні дощик, ні низька температура повітря не змогли погіршити враження від побаченого і почутого в той день: розповідь екскурсовода історичного музею, багатовікові стіни замку, оглядовий майданчик вежі, цікаве спілкування з новими друзями – організаторами конкурсу Володимиром та її помічником Ольгою Добровольською надовго залишаться в пам’яті.

 

Comments are closed.