Інтегративний підхід у змісті професійної підготовки вчителя початкових класів і вихователя ДНЗ. Семінар-практикум для викладачів

IMG_0488Мета сучасного педагогічного закладу вищої освіти – це підготовка компетентного вихователя дошкільних закладів і вчителя початкових класів. Один з шляхів досягнення цієї мети ми вбачаємо у наступності та інтеграції в змісті підготовки майбутнього педагога.

15 квітня 2016 року викладачі коледжу взяли активну участь в семінарі-практикумі на тему:  «Інтегративний підхід у змісті професійної підготовки вчителя початкових класів і вихователя ДНЗ у Бериславському педагогічному коледжі», підготовлений  викладачем педагогіки Тупікіною С.В.

IMG_0523IMG_0494У ході семінару викладачі мали можливість удосконалювати педагогічну майстерність у використанні інтерактивних методів навчання, намітити  шляхи співпраці предметних (циклових) комісій у формуванні міжпредметних компетентностей студентів.

IMG_0543Результатом плідної колективної роботи викладачів стало складання структурно-логічної схеми «Система вивчення навчальних дисциплін професійної підготовки у Бериславському педагогічному коледжі» та узгодження змісту робочих навчальних програм окремих методик  навчання з педагогікою, що дозволить підвищувати якісний показник знань студентів через оптимізацію та інтенсифікацію навчального процесу.

 

Comments are closed.