Долаємо корупцію разом. Спільне засідання клубу “Феміда” та студентської ради коледжу

IMG_0465 Корупція в сучасних умовах стала чинником, який реально загрожує національній безпеці і конституційному ладу України. Це явище негативно впливає на різні сторони суспільного життя: економіку, політику, управління, соціальну і правову сфери, громадську свідомість, міжнародні відносини. Корумповані відносини все більше витісняють правові, етичні відносини між людьми, із аномалії поступово перетворюються у норму поведінки.

14 квітня студенти учасники клубу “Феміда”, провели інформаційні хвилинки в навчальних групах на тему “Молодь проти корупції та хабарництва”.

А сьогодні, 15 квітня 2016 року відбулось засідання клубу "Феміда", на якому приділили увагу актуальній проблемі сьогодення – корупції та дізнались як корупція впливає на різні сфери життя людини. IMG_0475

За допомогою листівок з цитатами на тему моралі студенти виражали свої думки з приводу корупції. Спільними зусилями створили "Дерево подолання корупції". Розглянули актуальність даної теми в наш час.
Також підписали декларації, які засвідчують що ми є учасниками національного руху "Я не даю і не беру хабарів"
Форма проведення була цікава студенській раді, яка взяла участь в засіданні.

IMG_0481Дякуємо за ініціативу студентам – членам клубу "Феміда", які виступили модераторами цього засідання: Литвин Тетяна та Вечірко Вікторія 123 група, Свалов Володимир 111 група, Дементєєва Вікторія 113 група

Влада Тимофеєва, студентка 132 групи

Comments are closed.