Початок тижня інформації у коледжі

IMG_0903Книга – неоціненний скарб, подарований нам попередніми поколіннями. Це найбільше диво, створене руками людини на шляху до щастя і світлого майбутнього. В усьому світі саме книзі приділяють найбільше уваги, і не важливо чи це традиційний друкований варіант чи електронний.

Увагу до друкованого слова привертають також знаменні дати: 21 березня – Всесвітній день поезії, 2 квітня, в день народження великого казкаря Ганса Кристіана Андерсена, вже 49 років поспіль, відзначається Міжнародний день дитячої книги,

23 квітня – День книги та авторського права. Бо незалежно від того, що людина обере для читання: казку, поезію, оповідання, роман, вона стане багатшою духовно та інтелектуально, адже книга вчить нас правильно жити, поважати одне одного, розділяти добре і погане.

З 20 квітня в нашому коледжі почався Тиждень інформації мета якого надати інформацію про книгу, ознайомити з цікавими, досі незнаними фактами про життя книг. На лінійці було повідомлено студентів про план заходів присвячений Тижню інформації.

Comments are closed.