«Зробимо світ чистішим!» Результати проведення суботника

IMG_116123 квітня 2016 року всі студенти та працівники коледжу дружно і весело вийшли на суботник.
Під час проведення суботника було  висаджено 80 дерев і кущів, ліквідовано 2 стихійних сміттєзвалища на території Студентського парку, вивезено 3.4 кубометра сміття. Учасники суботника також побілили стовбури дерев та бордюри на території коледжу та прилеглій території.
 
IMG_1194Завжди чиста територія коледжу сьогодні виглядає особливо  ошатно! Також студентами коледжу було ліквідовано стихійне сміттєзвалище навпроти Військового кладовища м. Берислава, з якого було вивезене 12.8 кубометрів сміття.
 
 

IMG_1302Підводячи підсумок суботника і Тижня Довкілля у коледжі директор Маргарита Климович зазначила, що участь студентів у підготовці і відзначенні таких свят виховує в них почуття відповідальності за  рідну землю, за її долю, гуманістичне ставлення до природи, а отже, справжню громадянську свідомість та відчуття себе господарями Землі, яке вони обов’язково прищеплять своїм майбутнім учням та вихованцям! Формування екологічної свідомості, культури, гармонійних відносин людини й природи посідає у коледжі особливе місце, – додала вона,- адже нашим студентам навчати та виховувати майбутні покоління свідомих громадян України.

 
IMG_1276IMG_1095

Comments are closed.