Семінар-практикум «Великодні сувеніри»

Наближаються Великодні свята і вже гарною традицією стало проведення семінару-практикуму «Великодні сувеніри» в Бериславському педагогічному коледжі, який відбувся 27 березня.

Представники всіх груп мали можливість почути цікаву інформацію про українські народні традиції оздоблення яєць та сучасні способи прикраси. А найголовніше — кожен спробував самостійно створити гарний сувенір власноруч. Студенти опрацювали техніки: декупаж, прикраса атласними стрічками, квілінг, скрапбукінг. Та просто виконували зображення  фарбами і створювали справжні «мальованки».

Майстер клас проводили викладачі Лілянова І. А., Барковська О. О. та студенти гуртка «Умілі руки» Долженко Т., Надєєва В. Студенти гуртка «Палітра» Наконечна В. презентувала проект писанки Херсонщини та Денисенко Т. і  Шевченко Л. розповіли про історію і значення орнаментів писанок.

Захід проведено з метою розширити і поглибити знання студентів про найдавніше свято, традиції нашого народу щодо святкування Великодня; виховувати любов до нашого народу, його традиції, минулого і сучасного.

Ми сподіваємось, що заняття допоможе створити гарні композиції на виставку Великодніх сувенірів.

 

 

Comments are closed.