Відбулося закриття благодійної акції для воїнів АТО «Разом переможемо»

Урочисте закриття благодійної акції для воїнів АТО «Разом переможемо», яку підтримали Студентська рада при Херсонській обласній державній адміністрації та  всі ВНЗ Херсонщини відбулося на лінійці 25 квітня 2016 року.

IMG_1585У своєму вітальному слові директор коледжу Маргарита Климович наголосила, що такі акції стали традиційними для нашого навчального закладу, адже останні події в Україні не дають залишитися байдужим жодному свідомому українцю. Вона щиро подякувала студентам нашого коледжу та усьому студентству Херсонщини за активну життєву позицію та небайдужість. А ще додала, що патріотизм – невід’ємна якість освітянина, адже саме нашим майбутнім вчителям та вихователям плекати душі справжніх українців.

Для оголошення результатів проведення благодійної акції для воїнів АТО «Разом переможемо» слово взяли Президент студентського колективу Бериславського педагогічного коледжу Ірина Чирка та голова комісії волонтерської роботи Тетяна Дмитрів. Вони не тільки розповіли про свої враження від роботи в пікетах під час акції, а й теж подякували усім студентам, викладачам, працівникам коледжу, небайдужим батькам студентів, жителям Берислава.

Перед усією громадськістю вони звітувалися про зібрані кошти – 5628 гривень 85 копійок, зібрані протягом акції та 641 гривню 15 копійок, які зібрали протягом останнього ярмарку.

IMG_1681Всього нашим захисникам було передано 6270 гривень 10 копійок, 118 одиниць засобів гігієни. Але найдорожчим подарунком, і це підтвердили у своєму слові координатор роботи Херсонського обласного центру допомоги учасникам антитерористичної операції при Херсонській обласній державній адміністрації  Галина Уманець та розвідник 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Кириченко Артем, стануть пиріжки з малої Вітчизни, адже 28 ящиків з «привітами» від усіх населених пунктів Херсонщини, у яких проживають наші студенти, теж передали бійцям. «Привіт з Антонівки», «Нова Каховка з тобою», «Томарине чекає з перемогою», – саме такі наліпки з теплими побажаннями та словами підтримки наші студенти та їх батьки зробили на пакунках з пиріжками.

IMG_1763Галина Уманець щиро подякувала студентам, працівникам коледжу, викладачам  і особисто Маргариті Климович за високий рівень свідомості та патріотизму.

У своєму слові член Виконкому Студентської ради при Херсонській обласній державній адміністрації Покидько Юлія розповіла про участь студентів Херсонщини у благодійній акції.

Голова студентської ради Новокаховського політехнічного коледжу Разінков Владислав розповів, що у рамках акції студенти своїми руками зробили м’які іграшки та орігамі, плетіння з бісеру, які потім реалізували на місцевому ринку. На зібрані кошти було придбано: засоби гігієни, продукти харчування. Вся зібрана допомога на урочистому закритті теж була передана координатору обласного центру.  

   IMG_1716Голова Бериславської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Михайло Лозовий, що теж був присутній на урочистому заході,  сказав, що Бериславський педагогічний коледж завжди відзначався високим рівнем патріотичної діяльності, конкретними добрими справами  та вручив Почесну грамоту  Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) за підписом  голови УСВА С. В. Червонописького  директору коледжу Маргариті Климович. Грамотами обласної спілки були нагороджені студенти Чирка І., Дмитрів Т., Куленич Р. IMG_1742

 Маргарита Климович додала: Сьогодні, як ніколи, ми повинні допомагати своїй державі, щоб вона була нероздільною, щоб ми мали свою Батьківщину. Ми повинні допомагати своїм воїнам, які гинуть від куль ворога, захищаючи нас і нашу Україну. Тому ми провели цю акцію, яку пропонуємо зробити безстроковою, допомагати нашим воїнам до настання миру в Україні.      Питання про безстрокове проведення цієї акції наші студенти – члени обласної студентської ради  – обов’язково поставлять на голосування на черговому засіданні.

У завершення заходу  солодкі дарунки та зібрані кошти були передані  нашим захисникам. 

Comments are closed.