«Впровадження Державного стандарту у викладанні англійської мови в початкових класах». Обласний семінар

DSC_3524За ініціативою директора Бериславського педагогічного коледжу Маргарити Климович та управління освіти  та науки Херсонської обласної державної адміністрації 26 квітня 2016 року відбувся обласний методичний семінар на тему «Впровадження Державного стандарту у викладанні англійської мови в початкових класах».

На семінарі учасникам було презентовано  посібник «Лексичний мінімум для учнів 1-х класів», «Лексичний мінімум для 2-х класів» для  вивчення лексичних одиниць на уроках англійської мови в початковій школі. Даний посібник був створений викладачами іноземної філології (ідея М.В. Климович). DSC_3558

У ході проведення семінару обговорювалися питання щодо використання інтерактивних, здоров’язбережувальних технологій навчання, використання нестандартних методів, прийомів, форм вивчення англійської мови в початковій ланці освіти. Також було представлено підручник для позакласного читання в початковій школі «Казки та оповідання В.О.Сухомлинського» (перекладені студентами на англійську мову).

Під час практичної частини  гостям було запропоновано фрагменти уроків англійської мови з використанням лінгвокраєзнавчого матеріалу “Jazz chants” при розучуванні нових слів, віршів з теми «Країнознавство. Сполучені Штати Америки», а також збагачення лексичного запасу студентів з теми «Англомовні країни: Австралія, Канада, Нова Зеландія».

Викладачі іноземної філології коледжу практично продемонстрували  особливості роботи мовних таборів на прикладі одного  дня тематичної зміни «Літо з англійською».

DSC_3583IMG_1861

 

 

 

 

 

 

 

DSC_3599У роботі семінару взяли участь 69 учителів англійської мови Херсонської області: м. Херсона, м. Голої Пристані, м. Нової Каховки, м. Берислава, Бериславського, Нововоронцовського, Скадовського, Великолепетиського, Білозерського, Горностаївського, Чаплинського, Новотроїцького, Великоолександрівського, Нижньосірогозького, Каховського, Каланчацького та Високопільського районів.

Висловлюємо подяку вчителям англійської мови початкової школи, які завітали до Бериславського педагогічного коледжу.DSC_3516

Викладачі предметної (циклової) комісії іноземної філології вдячні директору коледжу Маргариті Климович за організацію та підтримку в проведенні методичного семінару та заступнику директора з методичної роботи Тетяні Вікторівні Деменніковій за методичний супровід.

Більше фото можна переглянути ТУТ

Comments are closed.