Волонтери проекту “GoCamps” поділилися враженнями про співпрацю з коледжем

РенксіОсь і добігають до кінця останні тижні проекту “GoGlobal camps”. І дуже своєчасним та вдалим був дружній візит нашого директора Маргарити Климович та викладачів предметної (циклової) комісії іноземної філології Жанни Кайдаш, Юлії Гладкої, Юлії Жукової до КПДЗСТ «Таврія» та ДЗСТ «Чайка», що приймають волонтерів з проекту “ GoCamp”. У невелечкому інтерв'ю наші волонтери  Ренксі Сен (Ranxi Shen) та  Даніель Грегоріо Еспіноза (Daniel Gregorio Espinoza Garcia) поділилися своїми враженням про роботу в Україні та співпрацю з Бериславським педагогічним коледжем.

НінаRanxi Shen: «Хотіла дізнатися більше про Україну, покращити свої комунікаційні навички, поспілкуватися з українцями та попрацювати з дітьми різного шкільного віку. Я зрозуміла, що за ці 10 днів здійснилися всі мої сподівання. В очах дітей я побачила бажання спілкуватися англійською мовою і це нам вдалося. Дякую фірмі «Паритет» та її керівництву, (в особі директора фірми Фоміної Т.В. та директора табору «Чайка» Сітака В. М.) за можливість проведення гурткової роботи для підвищення  рівня володіння англійської мови.

Дан.2Daniel Gregorio Espinoza Garcia: «Я вражений організацією та проведенням проекту “GoGlobal“ та дякую директору комунального вищого навчального закладу «Бериславський педагогічний коледж імені В.Ф.Беньковського» Маргариті Климович та  викладачам предметної (циклової) комісії іноземної філології, керівництву (директор Чурюканова О. В) КПДЗСТ «Таврія» за можливість відвідати Україну та працювати разом із студентами і дітьми».

 

Comments are closed.