Відбулося вручення дипломів випускникам Бериславського педагогічного коледжу ім. В. Ф. Беньковського.

IMG_7119-COLLAGEСьогодні, 5 липня 2016 року відбулася урочиста церемонія вручення дипломів освітньо-кваліфікаційного рівня "молодшого спеціаліста" у коледжі. Освітянську родину України поповнили у цей день майже 180 молодих педагогів, конкурентоздатних на європейському рівні. 12 із них цього року одержали дипломи з відзнакою,
З них близько сотні вчителів початкової школи, кожен з яких має ще й спеціалізацію: вчитель іноземної мови, інформатики, вчитель-реабілітолог, керівник дитячого хорового, хореографічного, спортивного колективу або організатор дитячих об’єднань.
Студенти, що навчалися на дошкільному  відділенні, мають додаткові спеціалізації вихователів – логопедів, вихователів з правом навчання іноземної мови.
Весь наш колектив коледжу і я особисто переконані, що наші випускники успішно реалізують свої таланти, примножать культурний та духовний спадок багатьох поколінь освітян України, відбудуться як педагоги і обов’язково повернуться до коледжу, щоб разом порадіти успіхам у житті, — підкреслила директор  Маргарита Климович. – Тож бажаю всім випускникам здоров’я, справжнього кохання, здійснення мрій і задумів. Ми всі віримо в їхнє майбутнє і щасливу долю.
А всіх нинішніх абітурієнтів запрошуємо приєднатися до плеяди студентів нашого закладу! Ласкаво просимо до Бериславського педагогічного коледжу!
 
 
IMG_7131

Comments are closed.