Привітання директора зі святом Першого дзвоника

1 вересня12016сайт

 

Шановні викладачі та студенти!
Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року!
Цей день завжди залишається в пам'яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у ВУЗі, а, може, молодий вчитель більше запам’ятав хвилювання перед своїм першим у житті уроком.
Саме у День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їх неоціненну роботу розуму і серця. Спасибі вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, до людини як найбільшої гуманітарної цінності. Бо саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить майбутнє українського народу, завтрашній день нашої Вітчизни.
Найщиріші вітання Вам, шановні батьки, бабусі та дідусі студентів та учнів. Збувається мрія ваших родин – діти згодом своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання, отримані практичним досвідом вміння на справу розбудови держави, зміцнення її економічної могутності.
Вітаю всіх Вас з цим визначним днем, бажаю на цьому шляху підкорити нові вершини, знайти взаєморозуміння, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Я переконана, ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у житті.
 
Зі святом Вас!
З повагою, директор коледжу Маргарита Климович

Comments are closed.