Бериславський педагогічний коледж стане структурним підрозділом Херсонського державного університету

ТК 231 серпня в актовій залі Херсонського державного університету відбулася Конференція трудового колективу. Аби підбити підсумки роботи університету за 2015-2016 н.р. та окреслити перспективні завдання його діяльності на майбутній навчальний рік на захід зібралися викладачі, співробітники та студенти нашого навчального закладу. Крім того, до уваги присутніх було запропоновано звіт про вступну кампанію-2016.

ТК 5У роботі конференції взяли участь Народний депутат України Олександр Співаковський, начальник управління освіти, науки та молоді ХОДА Євген Криницький, директор КВНЗ «Бериславський педагогічний коледж імені В.Ф.Беньковського» Херсонської обласної ради Маргарита Климович та представники управління освіти, науки та молоді ХОДА.

Переходячи до обговорення першого питання порядку денного, ректор В.Стратонов повідомив, що до ХДУ звернувся колектив КВНЗ «Бериславський педагогічний коледж імені В.Ф.Беньковського» із листом-пропозицією стати структурним підрозділом Херсонського державного університету. Це питання було розглянуто на засіданні Вченої ради ХДУ і рекомендовано до розгляду Конференції трудового колективу. Крім того, до слова запросили Є.Криницького та М.Климович. Після чого було прийнято проект рішення: «Підтримати клопотання педагогічної ради КВНЗ «Бериславський педагогічний коледж імені В.Ф.Беньковського» про приєднання закладу до структури Херсонського державного університету та спільно з управлінням освіти, науки та молоді ХОДА подати клопотання у відповідні інстанції згідно чинного законодавства України».

Прес-центр ХДУ

Comments are closed.