Summer with English – 2016. Літо з англійською – 2016

Якісне навчання дітей іноземним мовам у контексті європейської інтеграції України та у рамках Року англійської мови в Україні є одним з пріоритетів роботи викладацького колективу Бериславського педагогічного коледжу. Відомо, що нестандартним підходом для забезпечення якісного навчання дітей іноземним мовам є створення літніх мовних таборів.

DSC_gf2Цього року, враховуючи досвід роботи в проекті «GoCamps», наші викладачі іноземної філології на чолі з директором коледжу Маргаритою Климович продовжили вже багаторічну роботу по створенню штучного мовного середовища на базі літнього оздоровчого табору «Чайка» у смт. Лазурне, Скадовського району, Херсонської області.

Тематична  зміна «Літо з англійською» включає індивідуальну та групову роботу викладачів та студентів спеціальності «Вчитель початкових класів з правом викладання іноземної мови» з дітьми.

DSC_4330DSC_4616У повсякденному побуті та розвагах на підсвідомості діти заучують різні фрази та слова англійською мовою в невимушеній атмосфері радісної гри. Така система роботи мовного табору нікого не залишає байдужим та здатна пробудити інтерес до вивчення іноземних мов навіть у найскептичніших дітей.

Comments are closed.