День дошкілля: “Маленькі патріоти незалежної України”

qomzkuhbxiaВсеукраїнський день дошкілля святкується в Україні 27 вересня. Цей день відзначається задля підняття престижності професії педагога дошкільного навчального закладу, визначення та об’єднання потенціалу дошкільної освіти різних регіонів України, яка стала обов’язковою з 2010 року. 
 День дошкiлля у коледжi традицiйно розпочався з урочистої лiнiйки, зокрема привiтаннями студентiв працiвникiв дошкiлля. З подарунком –пiснею виступила студентка 241 групи Логанова Ксенiя.
Завiтали до нашого коледжу з привiтаннями i маленькi гостi – вихованцi ДНЗ № 5 «Колосок», порадували нас веселими, цiкавими вiршами про вихователя i Батькiвщину та заспiвали пiсню. 
Приготували цiкавинку для наших маленьких гостей i ми – разом з вихователями та студентами дiти створили постер «Ми – дiти України». Завершили святкову лiнiйку студенти 211 групи спецiальностi «Дошкiльна освiта», якi презентували себе як умiльцi з постановки флеш-мобу. Фєєричним закiнченням лiнiйки було випущення голубiв у знак миру на Українi заради наших дiтей.
tzsujqf6gvgВикладачами та студентами було органiзовано цiкаву виставку розвивально-дидактичних iгор, дитячої лiтератури, дитячих iграшок за iдеями Марiї Монтессорi. Взяли участь у виставцi вихованцi ДНЗ № 3 «Теремок». Вони полонили глядачiв своїми творчими, яскравими  малюнками. 
Протягом дня студенти –  майбутнi вихователi демонстрували свої вмiння виготовляти ляльки-мотанки (майстер-клас), провели караоке дитячих пiсень та на кiнець дня продемонстрували ляльковий театр.

Comments are closed.