Майбутні вихователі взяли участь у конкурсі з педагогічної майстерності

dsc_531626 жовтня 2016 року студенти 241 та 222 груп спеціальності «Дошкільна освіта» коледжу взяли участь у конкурсі педагогічної майстерності «Майбутній вихователь». Організували і провели конкурс викладачі дошкільних дисциплін Кузнєцова Оксана Вікторівна та Оніщенко Станіслава Зіновіївна.
Захід був насичений різноманітними конкурсами та завданнями, що дозволило командам продемонструвати рівень педагогічної компетентності, креативність та творчий підхід до справи.

dsc_5296Учасники оригінально презентували себе в конкурсі «Візитна картка», використовуючи інтерактивні технології.  Цікавими були конкурсні завдання, де студенти моделювали педагогічні ситуації,  розкривали свою професійну майстерність.
Студенти демонстрували акторські здібності та винахідливість в конкурсах «Сучасний вихователь» та «Невербальна поведінка вихователя». 

dsc_5284У конкурсі «Вихователь-майстер» майбутні вихователі самостійно розробили та презентували дидактичні іграшки для дітей дошкільного віку. 
 Команди продемонстрували самостійно розроблені фрагменти занять з іноземної мови та розвитку мовлення. Обидві команди відповідально і креативно підготувались до цього завдання.

За підсумками конкурсу журі  визначили переможцями команду 241 групи “Невгамовні”.

Конкурс педагогічної майстерності дав змогу присутнім переконатися, що випускники нашого коледжу – вже майже готові фахівці: з ґрунтовною підготовкою, творчим потенціалом, професійними компетентностями та бажанням навчатися і відкривати нові горизонти професії вихователя.

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ (ПЕРЕГЛЯНУТИ)

 

Comments are closed.