До Дня української писемності та мови

9 листопада  2016 року в актовій залі коледжу відбулася урочиста лінійка, присвячена Дню української писемності та мови, метою якої було формувати розуміння того, що українська мова — наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава; розширити знання про красу і багатство української мови, історію її розвитку; пробудити почуття національної гідності; виховати любов до рідної мови, рідного краю, його традицій, почуття поваги до всього свого, українського, бажання розмовляти рідною мовою.

rr

       Яскраві національні костюми, мультимедійний та музичний супровід, радісні очі та усміхнені  обличчя, веселий настрій…

ii

На лінійці лунала пісня «Батьківська мова» у виконанні Зразкової вокальної студії «Колорит» (кер.Манюк Г.М.). Під музичний супровід виразно декламувала поезію М.Рильського «Рідна мова» студентка 143 групи Гаркуша Марія. Під оплески жваво і життєрадісно танцювали студенти 143 групи. Присутні із задоволенням слухали складені студентами оповідання на одну букву, акровірші.

Цей інтегрований захід підготували викладач української філології Шабанова Т.В. та викладач музичних дисциплін Манюк Г.М.

pp

Comments are closed.