Засідання методичного об’єднання викладачів дошкільних дисциплін та освітньої галузі “Мистецтво” педагогічних ВНЗ початкового рівня вищої освіти Південного регіону України

9-10 листопада 2016 року  викладач дошкільних дисциплін Оксана Вікторівна Кузнєцова  та викладач музичних дисциплін Галина Миколаївна Манюк взяли участь у засіданнях методичних об’єднань викладачів дошкільних дисциплін та освітньої галузі “Мистецтво” педагогічних ВНЗ початкового рівня вищої освіти Південного регіону України, яке проходило  на базі Білгород-Дністровського педагогічного училища.

2frxa8iy0g0
Досвідчений викладач методики корекційної роботи Єсавелюк К.М. представила учасникам відкрите заняття у формі семінару-практикуму на тему: «Виховання і навчання дітей дошкільного віку з порушеннями поведінки і діяльності». На занятті студенти продемонстрували свої знання та вміння роботи з дітьми дошкільного віку з порушеннями поведінки та труднощами у спілкуванні.
На засіданні круглого столу розглядались питання згідно плану методичного об’єднання  та обговорювався і затверджувався план роботи РМО на 2017-2018 н.р.
До уваги учасників засідання було представлено фольклорну практику «Люби і знай свій рідний край» під керівництвом кваліфікованого викладача народної творчості Нікіруй М.І.
Цікаво пройшов майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки в творчій майстерні «Лялька-мотанка – символ предків, оберіг  людської душі та долі» викладача методики організації образотворчої діяльності дітей дошкільного віку Коваленко Н.В.

ajtjwcmgmzm
Завершилось засідання методичного об’єднання  концертом-зустріччю з випускниками «Від творчого викладача до творчого випускника», Організатор та керівник концерту – заслужений працівник культури України Мікулін І.І., викладач ритміки та хореографії.

Comments are closed.