«Люби і знай мистецтво рідної країни». Мистецтвознавчий квест

24 листопада 2016 року в коледжі  відбувся квест на тему «Люби і знай мистецтво рідної країни».
Позакласний захід пройшов за участю студентів четвертих курсів, які мали можливість закріпити знання про різні види мистецтва рідної Батьківщини, про її культурні традиції, розвинути пам’ять, увагу, фантазію, творчу уяву, а також проявити дружність та згуртованість.
На кожному етапі квесту  гравців чекали  викладачі зі складними завданнями. Викладач музичних дисциплін Манюк Г. М. на станції «Україна – Музична Країна» перевірила студентів на знання  творів українських композиторів, народних пісень та інструментів.

pxfdch1puog

Завдання на станціях «Народні ремесла» і «Бабусина гостина», підготовлені Ліляновою І. А., викладачем трудового навчання, випробували учасників гри на знання українських декоративних промислів і народних страв. На станціях «Українське образотворче мистецтво» і «Відгадайка» студенти впізнавали портрети українських художників та їх картини, згадували назви декоративних розписів, розгадували ребуси і кросворд під керівництвом викладача образотворчого мистецтва Барковської О. О.

1b66e9rjucm
Переможцями цього захопливого дійства стали представники 141 і 142 групи – команди Гуаш і Джаз. Друге місце за отриманими балами розділили між собою команда Пап’є-маше (144 гр.) і Кольоровий мазок (143 гр.).

Учасники квесту були нагороджені грамотами і заохочувальними балами з мистецьких предметів.

Comments are closed.