Студентів ІІІ та ІV курсу познайомили з методикою виконання курсової роботи на навчальних семінарах

dsc_603022 та 23 листопада відбулися навчальні семінари для студентів ІІІ та IV курсів.  Студентів ІІІ курсів  познайомили з методикою роботи над теоретичною частиною курсової роботи. Були розглянуті наступні питання: Визначення теми дослідження та висвітлення її актуальності. Складання списку літератури з теми дослідження. Складання плану курсової роботи. Вивчення і критичний аналіз літератури з теми дослідження. Написання вступу до курсової роботи. Робота над теоретичною частиною дослідження. Збір фактичного матеріалу.

Заступник директора з методичної роботи Т.В. Деменнікова познайомила з етапами роботи над курсовою, наголосила на необхідності самостійного виконання роботи та дотримання авторських прав.

dsc_6022Тематикою семінару для студентів ІV курсу  була «Методика робота студентів над практичною частиною курсової роботи». На семінарі розглядалися питання: Розробка та підбір практичних матеріалів (наочних посібників, діагностичних методик, планів-конспектів уроків, системи вправ, сценаріїв позакласних заходів). Підготовка матеріалів до практичного дослідження на переддипломній практиці (тиражування тестів, анкет, складання таблиць реєстрації результатів дослідження). Проведення досліджень на переддипломній практиці, обробка результатів.  Формулювання висновків проведеного дослідження, оформлення додатків до курсової роботи.

dsc_6024Методист коледжу І.В. Ільницький звернув увагу студентів на терміни завершення роботи на курсовим проектом та особливості оформлення списку використаних джерел.

БІЛЬШЕ ПРО ВИКОНАННЯ КУРСОВИХ РОБІТ ЧИТАЄМО У РОЗДІЛІ СТУДЕНТАМ–ВСЕ ПРО КУРСОВІ РОБОТИ

 

 

Comments are closed.