«Будь природі вірним другом». Показовий урок під час переддипломної практики

24.02.2017 року у  4 – Б класі Козацької ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений відкритий урок з літературного читання. Це був урок-подорож на тему : « Будь природі вірним другом». На цьому уроці ми знайомилися з повістю Василя Чухліба «Деснячки».

Студентом-практикантом було підготовлено достатню кількість наочності, роздаткового матеріалу, також була презентація. Для ефективного засвоєння матеріалу використано такі види робіт: робота в парах, робота в групах, словникова робота, робота над скоромовкою, робота з деформованим текстом, працювало «довідкове бюро», девіз уроку, читання «комбінованим способом» (вчитель-учні). У кінці уроку діти олівчиками самостійно в щоденники поставили собі оцінку за урок, ту оцінку, на яку, на їхню думку, вони працювали на уроці.

Ось саме таке самостійне оцінювання своєї роботи на уроці дітьми було нестандартним методом ведення уроку, що справило велике враження на адміністрацію. Діти, вчитель, завуч були задоволені уроком. Урок був дуже насиченим та цікавим. Всі цілі уроку були досягнуті, вдалося впоратися зі всіма видами робіт.
#bpcbpc
Практикант : Попов А. В.
Вчитель : Черничка Т. В.
Методист : Малова І. О.

Comments are closed.