Панорама показових уроків від нашої студентки IV курсу Юлії Тертицької

Інтегрований урок “Я у світі” на тему “Різноманітність культур і звичаїв народів” був проведений у формі телепередачі “Світ навиворіт” в 4 класі на базі Горьківської ЗОШ І-ІІІ ст., Якимівського р-ну, Запорізької області. Таким чином учні взяли участь в соціальному опитуванні щодо ставлення українців до культур і звичаїв інших народів, яке провела попередньо обраний спікер – учениця 4 класу. В ефірі виступив репортер, який вивчав чисельність населення найбільших країн та України в межах території держави та поза нею.

В цілому, урок був багатим на форми роботи і створив у класі пізнавальну атмосферу.


Відкрите заняття з ДК “Іноземна мова”. Тема уроку – “На фермі”. Вийшов досить цікавий та наповнений різними формами роботи урок: діти співали, танцювали, читали, працювали у групах, знайомлячись з тваринами сільської місцевості, а також подорожували на автобусі разом з мишенятком Джеррі та котом Томом.


#english_with_pleasure#bpcbpc


Відкритий урок з математики був проведений у формі нетрадиційного уроку – брейн-рингу. Учні працювали у двох командах, що сприяло вихованню в них колективізму та почуття взаємодопомоги. Завдання, об`єднані у 2 тури, оцінювалися відповідними балами, які виставляли “спостерігачі” – гості, що були присутніми на уроці. Учні працювали як над прикладами, так і над задачами та геометричним матеріалом. Урок вдався досить цікавим та організованим.

Comments are closed.