Рейтинги успішності студентів

27  січня 2017 року педагогічна рада Бериславського педагогічного коледжу затвердила рішення, згідно з яким право на отримання академічних стипендій мають 45 % студентів кожної спеціальності та на кожному курсі. Нагадаємо, що Постановою від 28 грудня 2016 р. № 1050 «Деякі питання стипендіального забезпечення» Уряд затвердив новий Порядок призначення і виплати стипендій студентам вищих державних навчальних закладів, які навчаються за денною формою навчання та Постановою від від 25 січня 2017 р. № 32 Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України з питань стипендіального забезпечення”
До складу стипендіальної комісії, яка вирішує питання призначення стипендій, входять не менше 50 % представників студентського самоврядування та первинних профспілкових організацій студентів.

Стипендіальна комісія Бериславського педагогічного коледжу прийняла ряд рішень щодо визначення стипендіатів і призначення стипендій, зокрема:

–      стипендію у підвищеному розмірі призначати студентам, які склали семестровий контроль на відмінно;
–     при рівності середнього балу успішності першочергово враховувати додаткові критерії: 1) кількість оцінок “задовільно” за результатами семестрового контролю; 2) наявність спортивних досягнень обласного рівня; 3) кількість пропусків без поважної причини за семестр; 4) участь у конференціях; 5) публікації у фахових виданнях;  6) перемоги в олімпіадах; 7) громадська робота

З рейтингами успішності студентів Бериславського педагогічного коледжу за результатами семестрового контролю у І семестрі 2016/2017 навчального року можна ознайомитись за наступними посиланнями.
Рейтинг успішності студентів спеціальності “Початкова освіта”
1 курс (ПЕРЕГЛЯНУТИ)
2 курс (ПЕРЕГЛЯНУТИ)
3 курс (ПЕРЕГЛЯНУТИ)
4 курс (ПЕРЕГЛЯНУТИ)


Рейтинг успішності студентів спеціальності “Дошкільна освіта”

1 курс (ПЕРЕГЛЯНУТИ)
2 курс (ПЕРЕГЛЯНУТИ)
3 курс (ПЕРЕГЛЯНУТИ)
4 курс (ПЕРЕГЛЯНУТИ)

212 група (ПЕРЕГЛЯНУТИ)
222 група (ПЕРЕГЛЯНУТИ)

Comments are closed.