“Я можу впевнено сказати, що наша Україна — найкраща країна у світі”. Показовий виховний захід у школі

Напевно, кожен із нас колись замислювався над тим, що таке рідна країна, чим вона особлива, чим вирізняється з-поміж тисяч інших країн світу. Відповісти на ці запитання непросто, адже рідна країна – це не просто шматок землі на планеті, де ти живеш, навчаєшся, працюєш, створюєш сім’ю, — це щось значно більше, це почуття, які виникають до цього «шматка», це бажання діяти на його благо, повага до нього.

Я можу впевнено сказати, що наша Україна — найкраща країна у світі. Саме такий зміст був відображений у показовому виховному заході на тему: “Моя країна – Україна”, який був проведений в 4 – Б класі у Новокаховській гімназії №9. Захід проходив у вигляді подорожі. На кожній станції діти виконували різноманітні завдання. Завдання були цікавими, несли повчальний характер. Діти готувались до заходу: вивчали вірші та українські пісні. Після виконаних завдань діти отримували квітки з яких ми складали віночок. Бо наша Україна – різнобарвний віночок. Дітям захід дуже сподобався.


Ці поетичні рядки належать В. Симоненку, відданому співцеві своєї країни, який завжди із захопленням і ніжністю відгукувався про Україну. Саме він автор слів, які знає кожен із нас:
Можна все на світі вибирати, сину,
Вибрати не можна тільки Батьківщину.
Захід готувався зі студенткою 143 групи Кудрею Анастасією Ігорівною, яка проходить практику в 4 – А класі.

Вікторія Веклич, студентка 142 групи спеціальності “Початкова освіта”

Вчитель: Мосьпан Г. О.
Методист: Лілянова І. А.
#Практика#bpcbpc#улюбленаробота#відкритийзахід#Українавсерціназавжди

Comments are closed.