«Обробка та оформлення матеріалів педагогічних досліджень». Семінар для студентів випускних груп

29 березня відбувся семінар на тему «Обробка та оформлення матеріалів педагогічних досліджень»икладач педагогічних дисциплін Деменнікова Т.В.). На ньому були присутні 70 студентів випускних курсів спеціальності «Дошкільна освіта», «Початкова освіта».

Семінар мав на меті розкрити вимоги до наукової обробки первинних матеріалів педагогічного спостереження, анкетування, тестування, які проводили студенти на безперервній та переддипломній практиці за змістом курсової роботи для виведення узагальнюючих кількісних показників.

Викладач педагогіки Т.В. Деменнікова звернула увагу на форми, які треба використати для  викладення одержаних результатів дослідження, вимоги до їх змісту, оформлення та унаочнення.

Окремо зупинилася на особливостях і методиці узагальнення результатів курсової роботи у формі збірок завдань, вправ, ігор, занять, виховних заходів, конспектів уроків із досвіду студентів, або у формі укладання методичних рекомендацій.

На завершення семінару викладач порадила студентам, як підготувати виступ до захисту курсової роботи та представити результати педагогічних досліджень у мультимедійній презентації.

Із загальними вимогами до  оформлення курсової роботи для студентів коледжу можна ознайомитися у розділі “Студентам” на офіційному сайті коледжу

У ході семінару студентка 144 групи Вікторія Пилипенко поділилася з присутніми особливостями інтерпретації результатів педагогічного дослідження зі своєї теми курсової роботи.

 

Comments are closed.