Показові уроки з переддипломної педагогічної практики від наших студентів

Відкритий урок з літературного читання на тему: “Ліна Костенко “Бузиновий цар”проведений  28. 02. 2017.
Під час навчального процесу ми маємо справу з навчальними іграми, що на відміну від розважальних, мають специфічну методичну мету, яку вчитель повинен завжди чітко собі уявляти. Тому на уроці було використано багато ігрових навчальних моментів.
Вчитель: Подосіннікова С. Г. Методист: Бодько Л. Д.  Студент-практикант: Пилипенко В.В.
2-А клас#bpcbpc#

Відкритий захід на тему: “Українські вечорниці” – 24. 02. 2017.  Літературно-музичний вечір був проведений з метою ознайомлення дітей їз традиціями українського народу, формування самоосвітньої, художньо-естетичної компетентностей. З дітьми вивчено два українських танці та низку пісень. Вчитель: Подосіннікова С. Г.  Методист: Бодько Л. Д.
Студент-практикант: Пилипенко В.В.  2-А клас #bpcbpc#

В Новокаховській гімназії № 9 03.03.17 в 4-А класі було проведено відкритий урок з Природознавста.
Тема: Материки. Природа материків. На уроці діти сформулювали уявлення про материки, різноманітність рослинного і тваринного світу . Закріпили свої вміння роботи з картою, працювали з додатковою літературою . Зазделегідь були сформовані групи, які працювали в напрямках:
Перша група- ” Євразія ; Друга група- “Африка”;  Третя група-“Австралія”; Четверта група-“Північна Америка”; П`ята група-” Південна Америка”. Учні кожної групи приготували інформацію про географічне положення, рослини і тварини свого материка, їхні особливості й відмінності від інших материків.  На уроці були використані такі інтерактивні методи: гра “Дешифрувальник” , гра “Відгадай мене” ,” Незакінчене речення “, “Асоціативна павутинка”, “Мікрофон” . Вчитель : Мінєєва Ю.С.
Методист: Кайдаш Ж.С. Студентка 143 групи – Анастасія Кудря

Comments are closed.