Професія моїх батьків – Учитель! Позакласний виховний захід на практиці

Родинне свято «Професії моїх батьків» було проведено  у 3 класі на базі Дудчанського загальноосвітнього об’єднання “дитячий садок-школа І-ІІІ ступенів – позашкільний заклад” Нововоронцовського району 3 березня 2017 року.

Підготувала та провела захід студентка 143 групи Оксана Коваль. Свято було організоване у формі телепередачі. На захід були запрошені батьки, представники адміністрації школи.
Батьки були активними учасниками свята та давали інтерв’ю ведучим телепередачі. Студентка підібрала цікавий та змістовний матеріал про професії сьогодення.

Зокрема, було приділено особливу увагу професії вчителя, адже Оксана також з учительської родини. Тут дуже добре студентка використала свій власний досвід в обранні майбутньої професії для мотивування та зацікавлення учнів.  

Для підтримання емоційного тонусу під час «телепередачі» використовувалася інсценізація відомих українських рекламних роликів та музичні паузи.
На святі діти поглибили свої знання про різноманітність професій, про важливість і значення кожної з них.

Адміністрація Дудчанського ЗОСШП на чолі з директором Тетяною Мельник висловлює глибоку вдячність директору Маргариті Климович, педагогічному колективу коледжу за співпрацю та змістовну практичну підготовку студентів.

БІЛЬШЕ ФОТО ДИВИМОСЬ ТУТ

Comments are closed.