Семінар «Організація мовних таборів» в Херсонській області

15 березня на базі Херсонської академії неперервної освіти відбувся семінар на тему «Організація мовних таборів». Викладач іноземної філології нашого коледжу, Кайдаш Жанна Самвелівна також виступила на семінарі з питання організації мовного табору, так як коледж вже 13 років поспіль за ініціативи директора коледжу Маргарити Климович проводить роботу в англомовних тематичних змінах «Літо з англійською».

Керуючись указом президента 641/2015 про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні декілька шкіл Херсонської області поділились досвідом роботи у мовних пришкільних таборах. Бериславський педагогічний коледж поділився досвідом роботи та досягненнями у проекті «GoCamp 2016» так як коледж увійшов у список кращих 150 мовних таборів 2016 року. Любов Залюбовська, головний координатор проекту «GoCamp» була присутня на семінарі, зазначивши про активну участь коледжу у проекті.

Головний координатор оголосила список 28 мовних таборів у Херсонській області, одним з учасників проекту «GoCamp 2017» є Бериславський педагогічний коледж, єдиний заклад, який повторно увійшов у проект цього року.

Чекаємо на імена волонтерів, які прибудуть до коледжу вже незабаром. GoGlobal напрямок діяльності ГО Global Office, який об’єднує людей навколо розуміння необхідності вивчення англійської мови в Україні.

Comments are closed.