Студенти поділилися враженнями від перегляду фільму «Педагогічна поема»

13 березня  виповнилося 129 років від дня народження А.С. Макаренка. В цей день студенти 121-123 груп брали участь у кінолекторії «Педагогічна поема», який провела викладач Тупікіна С.В. Пропонуємо вашій увазі враження студентів від перегляду фільму «Педагогічна поема»:

Іванченко Г.: «Один з небагатьох старих фільмів, який захоплює подих».

Гоцик Ю., Бурячок Д.: «Я вражена фільмом. Особливо долями безпритульних дітей, педагогічною майстерністю А.С. Макаренка… Фільм про педагога, який створює душі»

Рихлова І. «Мене переповнювали емоції від змін, що відбувалися з вихованцями А.Макаренка»

Грицаєнко В.: «Виділила для себе: «Не пищать!» «Ніколи не нагадувати дітям про їх минуле.» «Дисципліна – засіб виховання.» «Треба любити всіх дітей.»

Скірко С.: «Фільм надихає своєю справжністю».

Куць А.: «А.С. Макаренко повірив у своїх вихованців навіть тоді, коли інші люди не хотіли їх сприймати навіть за людей».

Мацевич Г.: «А.С. Макаренко – велика людина, педагог, що не опускає руки, працює з дітьми, робить з них свідомих громадян. Це надихнуло мене. »

Галілюк А.: «Ми побачили методи і прийоми, які можемо використати у практичній діяльності для злагодженої роботи всього колективу вихованців».

Матюха І., Константінова О.: «Ми побачили співробітництво вихователів і вихованців.»

Чернєй Д., Антипіна  О.: «А.С. Макаренко – приклад для наслідування. Педагог душею і серцем.»

Невмержицька К. «Завжди треба тримати своє слово, стійко витримувати випробування долі, шукати шлях до сердець вихованців. Вразила мужність, вимоглива любов до дітей, віра в людину».

Студенти відзначили актуальність педагогічних ідей Макаренка, необхідність вивчати його спадщину.

Зробили висновок: «Фільм варто подивитися всім майбутнім педагогам».

 

Comments are closed.