Відбулося чергове засідання студентської ради

     28 лютого у коледжі відбулося чергове засідання студентської ради. Питань було багато, оскільки жодна подія у коледжі не відбувається без активної участі студентського самоврядування. На засіданні заслухали звіти академічних секторів навчальних груп, обговорили питання покращення трудової дисципліни та якості навчання. Піднімалися питання про контроль за умовами проживання студентів на приватних квартирах, про режимні моменти навчального процесу та дозвілля.

           Значної уваги було надано підготовці до проведення заходів по вшануванню Т.Г. Шевченка під час Шевченківського тижня у коледжі. З натхненням студенти зустріли ідею, запропоновану директором коледжу Маргаритою Климович, – провести 9 березня грандіозний  квест “Шевченко вчора, нині і завжди”. Вони зразу ж включилися у роботу: визначили відповідальних за підготовку жеребкування під час розподілу на команди, відповідальних за підготовку маршрутних листів тощо, а ще висловили вдячність директору за таку незвичайну та цікаву ідею.

        Також під час засідання було вирішено, що студентська рада візьме активну участь у моніторингу навчання та позанавчальної діяльності студентів груп, що знаходяться на адміністративному контролі – 133 та 221.

Comments are closed.