Всесвітній день цивільної оборони у коледжі

 Всесвітній день цивільної оборони відзначається 1 березня з метою пропаганди знань про цивільну оборону і підняття престижу національних рятувальних служб.У цей день у коледжі пройшла низка цікавих заходів. Ранкова лінійка почалася зі здачі викладачем предмету “Захист Вітчизни” Антоновим О.О. рапорта начальнику штаба цивільної оборони – заступнику директора з навчальної роботи Москалюк Г.В.

На лінійці студенти дізналися про роботу національної рятувальної служби, про надзвичайні ситуації, що можуть виникнути у житті кожного та правила безпечної поведінки під час них. Кожна навчальна група одержала флаєри з номерами телефонів служб, які прийдуть на допомогу у складних та небезпечних життєвих ситуаціях.

     Протягом дня було проведено тренувальні тривоги – повітряна та пожежні – з різними способами оповіщення. Студенти добре знають план евакуації та організовано виконували всі дії, необхідні під час виходу з приміщення. Студентам нагадали також про правила використання вогнегасників. Протягом дня було проведено анкетування з питань правил правил безпечної поведінки в надзвичайних ситуаціях. Найкращі  знання продемонстрували студенти 113 групи!

Comments are closed.