“Використання ІКТ при викладанні предмету “Іноземна мова” в початковій школі та в дошкільному закладі”. Теоретично-практична конференція

Сьогодні, 11 квітня 2017 року у  коледжі відбулася теоретично-практична конференція на тему: “Використання інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні предмету “Іноземна мова” в початковій школі та в дошкільному закладі”.

Учасниками конференції стали: Бурнашова Л., Вечірко В., Самойлова Р., Азарова А.(студенти 133 гр.), Гаркуша М., Войтюк О., Березніцька К.(студенти 143 гр.), Знак М.(студентка 241 гр.), Надєєва В.(студентка 144 гр.), Кунцевська І.(студентка 141 гр.), Кобилюх В. (132 гр.).

Студенти підготували розгорнуту інформацію про використання та ефективність інформаційно-комунікативних технологій під час занять англійської мови.

У кінці конференції проведено інтерактивне опитування глядачів (ІІІ, ІV курси), ми викладачі іноземної філології, сподіваємось, що матеріали зустрічі принесуть користь студентам при проведенні пробних уроків з англійської мови та в подальшому навчанні та роботі.

Comments are closed.