Чому варто вступати до Бериславського педагогічного коледжу. День відкритих дверей

19 травня 2017 року відбувся День відкритих дверей. Відповідальний секретар приймальної комісії розповіла майбутнім абітурієнтам про напрями підготовки спеціалістів, ознайомила з особливостями вступу до коледжу у 2017 році. Учасники Дня відкритих дверей отримали також детальну  інформацію про спеціальності, за якими здійснюється підготовка.

— 012 «Дошкільна освіта» з додатковими кваліфікаціями «Вихователь дошкільного закладу та вихователь логопедичних груп», «Вихователь дошкільного закладу та організатор музичної діяльності в дошкільному закладі».;

013 «Початкова освіта» з додатковими кваліфікаціями «Вчитель початкових класів з правом викладання іноземної мови», «Організатор роботи з учнівськими об’єднаннями», «Керівник спортивних секцій і клубів»,«Вчитель фізичної реабілітації», «Вчитель інформатики в початкових класах».

Представники студентського самоврядування коледжу провели екскурсію для гостей та надали вичерпну інформацію про особливості навчання,  з точки зору студентів, у даному навчальному закладі.

Зокрема, це – початок справжнього студентського життя на два роки раніше, ніж у однолітків: нові друзі та захоплення, численні туристичні подорожі Україною і за кордон, творчі та інтелектуальні проекти, змагання, фестивалі, гуртки та секції, здорове молодіжне середовище.

Comments are closed.