Привітання з початком нового навчального року та з Днем знань!

Шановні студенти, викладачі, колеги!


Від щирого серця вітаю вас з початком нового навчального року та з Днем знань! Цей день сповнений хвилювань, але водночас є чудовим і світлим святом для всіх, хто живе за особливим навчальним календарем. Ми з вами стоїмо на порозі цікавих відкриттів, нових звершень та перемог!

Шановні першокурсники, позаду залишилися зовнішнє незалежне оцінювання, виснажливі іспити, попереду – цікаве студентське життя, незабутні роки, які залишаться у вашій пам’яті назавжди. Від імені адміністрації коледжу вітаю вас! Бажаю вам стати гідними членами нашої міцної та дружньої родини педагогічного коледжу.

Ваше завдання – бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, із гордістю нести звання студента Бериславського педагогічного коледжу!

Усім студентам бажаю йти за покликанням серця, любити свою майбутню професію педагога, вдосконалювати свої знання, розкривати таланти, втілювати мрії у життя!

Країні потрібні такі молоді, перспективні та прогресивні люди! Ви – наша гордість!

Шановні колеги!  Дякую за вашу невичерпну енергію, ентузіазм, натхнення, самовіддану працю, високий професіоналізм!

Бажаю усім мирного неба над головою, приємних посмішок, гармонії, тепла й нових неймовірних звершень в ім’я процвітання України!

З повагою, директор Маргарита Климович

Comments are closed.