Розпочався навчальний рік: День знань у коледжі

31 серпня 2017 року у Бериславському педагогічному коледжі відбувся День Знань та пролунав Перший дзвоник. Усі ми знаємо, яка це важлива подія для кожного школяра, студента, особливо для тих,  для кого дзвінок повинен пролунати вперше.

На початку свята дружній колектив коледжу на чолі з директором Маргаритою Климович гучними оплесками  привітав першокурсників, які поповнили студентську спільноту коледжу.

На свято до коледжу завітали голова Бериславської районної державної адміністрації Олександр Гомон разом з першим заступником голови районної державної адміністрації Іриною Дробиш.

Очільник районну подякував педагогічному колективу за самовідданість та любов до своєї праці.  Олександр Гомон побажав успіхів студентам та висловив надію на те, що у майбутньому вони стануть гарними педагогічними працівниками, які вкладатимуть душу у свою професію і забезпечать висококваліфіковану роботу навчальних закладів України та, зокрема, Херсонської області.

Студентів не забули привітати і першокласники Бериславської ЗОШ №3. Лунали пісні, вітання першачкам та випускникам, подяки вчителям, ветеранам педагогічної праці, та було представлено молодих викладачів, які у цьому році прийшли до коледжу.

У своєму вітальному слові директор коледжу Маргарита Климович побажала всім успіхів у навчанні та праці, адже  у коледжі кується майбутня освітянська еліта України, особливо зараз, коли створюється “Нова нова українська школа”.

Також директор коледжу подякувала викладачам іноземної філології та студентам ІІІ курсу, за ефективну роботу з волонтерами проекту “GoCamp2017”.

Клятва першокурсників, пісні, танці, запальний флешмоб – все це створило неперевершену атмосферу справжнього свята.
Але червоною ниткою через усе дійство проходила головна думка: Україна – єдина, вічна, вільна, незалежна держава європейського рівня.


Comments are closed.