Студенти та викладачі познайомилися з педагогічними ідеями Фрідріха Фребеля. Семінар на базі ХДУ

28 вересня 2017 року  студенти коледжу спеціальності «Дошкільна освіта» та викладачі Знаменська О.О., Маловічко М.С., Жукова О.В., Кузнєцова О.В., Грибовська А.С., Акименко Ю.С. , Оніщенко С.З. відвідали факультет дошкільної та початкової освіти Херсонського державного університету та взяли участь в семінарі «Актуальні проблеми дошкільної та початкової освіти в контексті педагогічних ідей Фрідріха Фребеля».

Розпочалася зустріч з привітання декана факультету дошкільної та початкової освіти Петухової Л.Є., яка є головою обласної громадської організації «Фребельтоваривство».

Цікавою та змістовною була доповідь Анісімової О.Е. (координатора Освітнього центру Ф.Фребеля) з питання «Фребельпедагогіка: від минулого до сьогодення».

Викладач кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти, аспірантка ХДУ, Соценко Ю.Ю. представила креативний проект факультету Web-мультимедіа: «Фребельпедагогіка».

Казаннікова О.В. доцент кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти, кандидат психологічних наук, наголосила на психологічному аспекті концепції Ф.Фребеля.

Після теоретичної частини семінару студенти РВО «магістр» спеціальності «Дошкільна освіта» провели майстер-клас із використанням фребелівських матеріалів зі студентам та викладачам нашого коледжу.

Викладачі коледжу подякували декану Петуховій Л.Є. та викладачам факультету дошкільної та початкової освіти за насичений і пізнавальний семінар.

Студенти спеціальності «Дошкільна освіта» та викладачі дошкільних дисциплін Бериславського педагогічного коледжу, дякують директору коледжу Маргариті Климович за організацію участі у семінарі «Актуальні проблеми дошкільної та початкової освіти в контексті педагогічних ідей Фрідріха Фребеля» в стінах ХДУ.

Comments are closed.