Містичний хоррор – Halloween!

Сьогодні, 31 жовтня 2017 року у коледжі відбувся Halloween. Це сучасне свято, що походить від традицій древніх кельтів Ірландії і Шотландії. Історія Хелловіна почалася на території сучасних Великої Британії, Північної Ірландії та Франції. У закладі  Хелловін став вже традиційним святом, де студенти також знайомляться з традиціями англомовних країн.

У цьому році директор Маргарита Климович запропонувала поєднати особливості українського свята збору врожаю з святом Хелловіна. Тому метою зустрічі було ознайомлення студентів з традиціями українського та американського народів, історія виникнення свята Halloween та українське свято збору врожаю!!!!

Головним символом Хелловіна є Світильник Джека – гарбуз, з якого прибирають м’якоть і вирізають зловісне і обличчя, а в середину поміщають запалену свічку. Вважається, що гарбуз зі свічкою відганяє злих духів.

Академічні групи коледжу підготували цікаві святкові костюми – гномів, вампірів, привидів, перевертнів, відьом, а також в українських традиціях – були костюми різних овочів, які збирають восени. <<<ВСІ ФОТО СВЯТА ТУТ>>>

Comments are closed.