Батьків поінформували про особливості навчально-виховного процесу в коледжі

Своєчасне інформування батьківської громадськості про діяльність закладу є одним з пріоритетів роботи адміністрації коледжу. У період імплементації Закону України «Про освіту» педагогічний колектив здійснює активну співпрацю з батьківським комітетом і намагається впроваджувати пропозиції батьків стосовно удосконалення роботи.

17 листопада 2017 у день студентського самоврядування «День Навпаки» відбулася зустріч директора коледжу Маргарити Климович та адміністрації з батьками студентів І та ІІ курсів спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта».

Директор у своєму виступі звернула увагу батьків на здійснення постійного моніторингу за діяльністю студентів у закладі, про особливості призначення стипендії студентам Бериславського педагогічного коледжу. Маргарита Климович нагадала батькам про електронний журнал успішності, де можна постійно слідкувати за навчальними досягненнями студентів.

Заступник директора з навчальної роботи Галина Москалюк познайомила присутніх з особливостями проведення ДПА та ЗНО у 2018 році. Також заступник директора розповіла батькам про правила підготовки та складання ЗНО студентами ІІ курсу.

Студентська рада коледжу на чолі із дублером директора Каріною Бондар, студенткою 143 групи, розповіла про переваги успішного навчання у коледжі, роботу з іноземними волонтерами та, зокрема, про вивчення студентами англійської мови. Адже, цей напрямок роботи є домінуючим у діяльності закладу.

Comments are closed.