Студенти позмагалися у “Лізі сміху”

Відомо, що Ліга сміху – це найбільший гумористичний проект в Україні, у якому команди змагаються за кубок переможця. Тому не дивно, що відтворити особливості даної гри запропонувала студентам директор Маргарита Климович. 

“Ліга сміху”, яка відбулася у коледжі 16 листопада 2017 року, включала такі конкурси: І – Привітання
ІІ – Біатлон; ІІІ – Відеоконкурс; IV – Домашнє завдання. 

На початку заходу, ведучий шоу, тьютор студентської ради Ігор Корчагін представив команди, які взяли участь у грі. Це були: 121+123 «Круті перці», 212+122 «Пупки», 211+131 «Рвані кеди», 221+231 «Булки», 112+132 «Осторожно, кипяток», 111+133 «Ботани в очечах +1».

Жарти, акторські здібності і вміння колективів імпровізувати оцінювала неупереджена команда тренерів: заступник директора з виховної роботи – Знаменська Ольга Олександрівна; викладач суспільних дисциплін – Ковальова Марія Володимирівна; викладач нових інформаційних технологій – Хрустальов Сергій Олегович; викладач музичних дисциплін – Кулаковська Анжела Андріївна; практичний психолог – Шаповалова Катерина Василівна; президент студентського колективу – Свалов Володимир.

Під час гри глядачів також розважали Хореографічний колектив «Бериславські візерунки», Зразкова студія «Колорит», Шоу-група GOLD.

Усі команди показали добру підготовку до конкурсів. Глядачам та членам жюрі особливо сподобався конкурс “Домашнє завдання”. Де командам треба було показати невеличкий спектакль, перетворити залу у театр мініатюр. <<<ВСІ ФОТО ТУТ>>>

 

Директор Маргарита Климович та адміністрація дякує учасникам команд та класним керівникам, які допомагали у підготовці шоу “Ліга сміху”!

 

Comments are closed.