Відбулося представлення нового президента студентського колективу коледжу

28 листопада 2017 року було презентовано результати виборів президента студентського колективу коледжу, яких всі очікували вже давно. У переддень, тобто, 27 листопада студентський та викладацький колективи взяли участь у голосуванні. Як ми пам’ятаємо, на дебатах,  (Передвиборчі дебати кандидатів у президенти студентського колективу  ) кожен з кандидатів мав змогу представити свою програму та відповісти на запитання експертів та глядачів залу. Хтось пропонував збільшити кількість заходів у коледжі, хтось обіцяв створити «Нову поліцію», дехто тиснув на англійську мову та пропонував читати власну студентську онлайн-газету.

Результати голосування оголосив тьютор студентської ради Ігор Корчагін на Шоу Результатів, куди також були запрошені всі кандидати. Ігор Корчагін зазначив, що у голосуванні взяло участь 62,7% виборців, тобто вибори можна вважати дійсними.

Директор коледжу Маргарита Климович подякувала всім студентам, які представляли свої передвиборчі програми та побажала успіхів у виборах на наступний рік. Також Маргарита Климович назвала переможця. У місцевих виборах президента студентського колективу перемогу здобула Анастасія Лукомець, студентка 133 групи, спеціальності “Початкова освіта”.

Директор привітала новообраного президента та висловила надію на подальшу плідну співпрацю зі студентською  спільнотою коледжу.

Маргарита Володимирівна також подякувала президенту студентського колективу у 2016-2017 навчальному році Свалову Володимиру додавши, що така громадська діяльність – це перший крок до суспільної активності у майбутньому.

 

Comments are closed.