Відбулося засідання обласного МО викладачів фізичного виховання ВНЗ І-ІІ р. а. Херсонської області

14 листопада 2017 року на базі Бериславського педагогічного коледжу відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів фізичного виховання вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Херсонської області.

В роботі методичного об’єднання взяли участь керівники фізичного виховання 10 вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Херсонської області.

Засідання методичного об’єднання  провів голова методичного об’єднання  викладачів фізичного виховання Херсонської області, голова предметної (циклової) комісії викладачів фізичного виховання Бериславського педагогічного коледжу Ільницький І.В., який підвів підсумки роботи методичного  об’єднання  за минулий навчальний рік.

 Ільницький Ігор Віталійович виступив з питання «Сучасні проблеми та перспективи розвитку фізичного виховання студентської молоді». Викладач звернув увагу на організацію занять з фізичного виховання в коледжі, ознайомив присутніх з результатами анкети на тему «Ставлення студентів до занять з фізичного виховання фізичного виховання під час навчання в ВНЗ» та окреслив перспективу удосконалення системи фізичного виховання студентів.

Красніцький Юрій Анатолійович, голова спортивного клубу «Юність», викладач фізичного виховання коледжу виступив з питання «Фізичне виховання студентів вищих навчальних закладів у процесі позааудиторної спортивно-масової роботи». У своєму виступі викладач ознайомив присутніх з організацією позанавчальної спортивно-масової роботи в коледжі.

Викладачі фізичного виховання Вігурський М.О. та Рожко С.Ю. провели показові заняття з фізичного виховання зі студентами І і ІІІ курсів з розділу «Баскетбол» під час яких студенти продемонстрували вміння здобуті на попередніх заняттях. Учасники методичного об’єднання помітили суттєву різницю у техніці володіння мʼячем студентами І і ІІІ курсів.

Викладачі предметної (циклової) комісії викладачів фізичного виховання вдячні директору коледжу Маргариті Климович за підтримку в проведенні методичного засідання та заступнику директора з методичної роботи Тетяні Вікторівні Деменніковій за методичний супровід.

Comments are closed.