«Майбутній вихователь». Конкурс педагогічної майстерності

13 листопада 2017 року студенти 241та 222 груп спеціальності «Дошкільна освіта» Бериславського педагогічного коледжу ім..В.Ф.Беньковського взяли участь у конкурсі педагогічної майстерності «Майбутній вихователь».

Організувала і провела конкурс викладач дошкільних дисциплін Кузнєцова Оксана Вікторівна.
Захід був насичений різноманітними конкурсами та завданнями, що дозволило командам продемонструвати рівень педагогічної компетентності, креативність та творчий підхід до справи. Учасники оригінально презентували себе в конкурсі «Візитна картка», використовуючи інтерактивні технології. Цікавими були конкурсні завдання, де студенти моделювали педагогічні ситуації, розкривали свою професійну майстерність. Студенти демонстрували акторські здібності та винахідливість в конкурсах «Сучасний вихователь» та «Невербальна поведінка вихователя».


В конкурсі «Вихователь-майстер» майбутні вихователі самостійно розробили та презентували дидактичні іграшки для дітей дошкільного віку. 
Команди продемонстрували самостійно розроблені фрагменти занять з ознайомлення з природнім довкіллям та розвитку мовлення з елементами грамоти. Обидві команди відповідально і креативно підготувались до цього завдання.

Але більш цікавішим та креативнішим було заняття з розвитку мовлення з елементами грамоти, продемонстроване командою 222 групи. Студенти показали фрагмент заняття, цікавинкою якого було формування вміння будувати речення за друдлами, схемою, «живим реченням». Також команда «Новатори довкілля» продемонстрували як ділити слово на склади різними способами, навчати дітей звуковому аналізу слів та ознайомлювати з графічним позначенням букви. <<<ВСІ ФОТО З КОНКУРСУ ТУТ>>>


За підсумками конкурсу журі визначили переможцями команду 222 групи «Новатори дошкілля».

Конкурс педагогічної майстерності дав змогу присутнім переконатися, що випускники нашого коледжу – вже майже готові фахівці: з ґрунтовною підготовкою, творчим потенціалом, професійною компетентністю та бажанням навчатися і відкривати нові горизонти професії вихователя.

Comments are closed.