Засідання методоб’єднання викладачів дошкільних дисциплін Південного регіону України

29 листопада 2017 року на базі коледжу відбулося засідання методичного об’єднання викладачів дошкільних дисциплін Південного регіону України. На засіданні викладачі аналізували виконання рішень попереднього засідання РМО та результати Інтернет-олімпіади.

З доповіддю на тему «Інноваційні  технології та інтерактивні методи-засоби активізації освітнього процесу при викладанні фахових дисциплін» виступила голова предметної (циклової) комісії викладачів дошкільних дисциплін Бериславського педагогічного коледжу Кузнєцова Оксана Вікторівна.

 

Про шляхи підготовки студентів дошкільних відділень до формування економічної культури дошкільників повідомила голова предметно-циклової комісії викладачів дошкільних дисциплін Новобузького педагогічного коледжу Короткова В.Г. З досвіду роботи викладачів Одеського педагогічного училища про нетрадиційні форми методичної роботи з викладачами предметно-циклової комісії доповіла голова предметно-циклової комісії викладачів дошкільних дисциплін Мороз К.С.

Заключним етапом засідання регіонального методичного об’єднання  було обговорення і затвердження змісту програми регіональної олімпіади та плану роботи методичного об’єднання на 2018-2019 рік.

Comments are closed.