Студенти подарували новорічне дитяче шоу учням 1-4 класів шкіл м. Берислав

25 січня 2018 року студентський театр естрадних мініатюр коледжу (художні керівники Ольга Знаменська та Ігор Корчагін) завершив святкову серію виступів з новорічним дитячим шоу “Таланти має Україна” в  Будинку культури м. Берислав. Студенти подарували свої виступи учням 1-4 класів шкіл міста.

Шоу було яскравим, насиченим інтерактивом, де школярі були активними учасниками та взаємодіяли з акторами. Адже студенти тут були не лише акторами, вони виступали перед своїми майбутніми вихованцями, так як школи міста Берислава є базами педагогічної практики коледжу.

“У шоу виступали талановиті звірі, які співали та танцювали разом з дітьми. Не обійшлося без негативних персонажів Баби Яги, яка, власне, ініціювала шоу талантів для звірів та Кролів – її помічників. Як тільки не намагалася Бабуся Ягуся затримати Снігуроньку з Дідом Морозом, але наприкінці шоу вони все ж  таки з’явилися перед глядачами та привітали всіх з прийдешнім Новим роком. Детальніше Новорічне дитяче шоу «Таланти має Україна». Історія створення…”

Море сучасних пісень, танців, ігор та незвичайних героїв шоу, які весь час були поруч із дітьми. Маленькі глядачі отримали позитивні емоції та гарний настрій на весь день.

“Молодці, студенти Бериславського педагогічного коледжу!” – директор Маргарита Климович

Директор Маргарита Климович та адміністрація коледжу висловлює подяку за сприяння в проведені новорічного шоу першому заступнику голови районної державної адміністрації Дробиш Ірині Анатоліївні, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Стаднік Наталі Владиславівні. відділу культури та керівництву районного Будинку культури. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю!

<<<ВСІ ФОТО ТУТ>>>

Comments are closed.