Вітаємо наші художні колективи з призовим місцем у дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі  естрадної пісні «Різдвяна зіронька»

З 18 по 21 січня 2018 року у м. Мукачеві Закарпатської області Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Мукачівським Центром дитячої та юнацької творчості був організований Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс  естрадної пісні «Різдвяна зіронька».

Головною умовою конкурсу було виконання однієї новорічної або різдвяної пісні. Софія Нестеренко – учасниця шоу-групи «GOLD» (кер. Корчагін І. В.) стала дипломантом серед 10 учасників середньої вікової категорії з піснями «Зелений гай» (з реп. К. Кочегарової) та «Ой, сивая та і зозуленька» (народна). Зразкова студія «Колорит» (кер. Кулаковська А. А.) представила на розсуд журі пісні «Вишиваночка» (з реп. «Selfy») та «Дзень-дзелень» (англ. «Jingle bells») з якими зайняла ІІІ місце серед 10 ансамблів-учасників.

Дякуємо за творчу взаємодію директору Маргариті Климович та за організаційну підтримку заступнику з виховної роботи Ользі Знаменській.

Вітаємо наші художні колективи з призовим місцем!

 

Comments are closed.