Участь у профорієнтаційному заході “Твій вибір – твоє майбутнє” у м. Скадовськ

15 березня 2018 року представники нашого коледжу: Ігор Корчагін, керівник гурткової роботи, Ольга Знаменська, заступник директора з виховної робота та Анастасія Лукомець, президент студентського колективу коледжу  взяли участь у профорієнтаційному масовому заході «Твій вибір – твоє майбутнє», який відбувся на базі Скадовського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Метою заходу було формування свідомого ставлення випускників до свого професійного вибору, ознайомлення їх з умовами вступу та специфікою організації навчання у навчальних закладах різних типів акредитації м.Скадовська та Херсонської області.

У своєму виступі Ольга Знаменська презентувала особливості діяльності закладу, познайомила випускників з правилами прийому 2018 року та, зокрема, з термінами вступної кампанії.

Анастасія Лукомець розповіла присутнім про спеціальності за якими здійснюється підготовка у коледжі, про студентське життя та звернула увагу школярів на престижність роботи педагога у сучасних умовах, враховуючи імплементацію нового Закону “Про освіту”.

Також відвідувачі заходу були запрошені на День відкритих дверей у коледжі, який відбудеться 27 березня 2018 року.

 

Comments are closed.