Відбулася атестація педагогічних працівників коледжу

23 березня 2018  року у коледжі відбулося засідання атестаційної комісії І рівня.

Атестація педагогічних працівників коледжу у 2017/2018 навчальному році проходила  відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 №930 “Про затвердження Типового положення про атестацію педагогічних працівників” (із змінами і доповненнями, внесеними згідно з наказами Міністерства освіти і науки України від 20.12.2011 № 1473 та  від 08.08.2013 № 1135). При атестації також були застосовані окремі статті нового Закону “Про освіту”, стосовно організації та проведення атестації педагогічних працівників. Зокрема, стаття 50 Закону України “Про освіту” визначає атестацію педагогічних працівників як систему заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання педагогічної діяльності педагогічних працівників.

Викладачі закладу, що атестуються представили результати своєї педагогічної діяльності протягом 5-ти років у вигляді методичних доробок, публікацій у фахових виданнях, участі у конференціях різного рівня та інш.

У підсумку засідання комісії голова атестаційної комісії Маргарита Климович привітала викладачів з успішною атестацією та подякувала за плідну та результативну роботу.

Comments are closed.