Коледж зустрів майбутніх абітурієнтів в режимі on-life. День відкритих дверей

27 березня 2018 року студентська та викладацька спільнота коледжу зустрічала майбутніх абітурієнтів та їх батьків на Дні відкритих дверей, що традиційно проводить коледж. 

Відповідальний секретар приймальної комісії Юлія Жукова розповіла майбутнім абітурієнтам про напрями підготовки спеціалістів, ознайомила з особливостями вступу до коледжу у 2018 році.

Також гості коледжу взяли участь у різноманітних майстер-класах, які підготували викладачі та студенти.

Учасники Дня відкритих дверей отримали також детальну  інформацію про спеціальності, за якими здійснюється підготовка. Зокрема, це:

— 012 «Дошкільна освіта» з додатковими кваліфікаціями «Вихователь дошкільного закладу та вихователь логопедичних груп», «Вихователь дошкільного закладу та музичний керівник, «Вихователь дошкільного закладу та сімейний вихователь;

— 013 «Початкова освіта» з додатковими кваліфікаціями «Вчитель початкових класів з правом викладання іноземної мови», «Організатор роботи з учнівськими об’єднаннями», «Керівник спортивних секцій і клубів»,«Вчитель фізичної реабілітації», «Вчитель інформатики в початкових класах».

Представники студентського самоврядування коледжу провели екскурсію для гостей та надали вичерпну інформацію про особливості навчання,  з точки зору студентів, у даному навчальному закладі.

Зокрема, це — початок справжнього студентського життя на два роки раніше, ніж у однолітків: нові друзі та захоплення, численні туристичні подорожі Україною і за кордон, творчі та інтелектуальні проекти, змагання, фестивалі, гуртки та секції, здорове молодіжне середовище.

<<<ВСІ ФОТО ТУТ>>>

Comments are closed.